Når det er svært at finde på nye gaveideer hvert eneste år

Ældre mand der får en gave af sin datter
Når det er svært at finde på nye gaveideer hvert eneste år
Henrik Andersen
-
01-06-2022
-

Alle kender til ham. Det er det samme hvert år. Han ønsker sig ikke noget, og han mangler ikke noget. Det kan være så svært at finde gaver til manden der har alt.

Han er iskold, og du får ikke en ønskeseddel fra ham. Hvis han lige får taget sig sammen, kan det være, at han kan strikke en seddel sammen, hvor der står nye underbukser og nye strømper.

Det kan du bare ikke bruge til noget, for det er simpelthen for kedeligt at give. Derfor kan du nedenfor se nogle gaveideer til ham og alternativt kan du finde mere inspiration her. Du kan naturligvis vælge og vrage, som det passer dig.

En øl- eller vinsmagning

Der er næsten garanti for, at han elsker en af delene. Derfor kan du give ham en smagning for to. Så har han en at tage afsted med. Han vil sikkert elske at nørde lidt med tingene, og kan det da også være, at han kan få lidt mere viden om det. Det kan jo være dig selv, som tager med, hvis du også har en lille interesse for det.

En sportsoplevelse

Det kan være, at han følger ekstra meget med i en bestemt sportsgren. Hvis han gør det, kan du give ham en tur på stadion eller i hallen. Hvis du gerne vil give en lidt dyrere gave, kan du for eksempel give en fodboldtur til England. Hvis du viser, at du har forståelse for ham og hans hold, bliver han sikker glad.

Noget som han ikke normalt gør

Når han er manden ‘der har alt’, er det sikker fordi han har alt til det, han selv mener er relevant. Derfor kan det også være sjovt at udvide hans horisont en lille smule. Det kan være ved at give ham en fisketur, en omgang padel tennis eller noget helt tredje.

Det behøver ikke at være det helt vilde. Det skal bare været noget, som han ikke har prøvet før. Selvom han vil være bange for at indrømme det, så vil han sikker blive glad for at blive kastet ud i noget nyt.

En gastronomisk oplevelse

Du kan også give ham en god madoplevelse. Det kan for eksempel være ved at finde et lokalt autentisk køkken, hvis han er til sådan noget. Det kan også være ved at tage på dyr restaurant. Du kender ham sikkert bedst, så du ved nok også, hvad han er til af disse to ting. Man går aldrig helt galt i byen med et godt måltid.

Det kan være, at du nu er blevet lidt klogere på, hvad du kan give ham. I sidste ende er det vigtigste, at du ikke kommer med den samme kedelige gave, selvom han lidt fortjener det, nu hvor han ikke laver en ønskeseddel.

Og så skal du huske på, at selvom han ikke viser det, så bliver han faktisk glad for ikke at få underbukser og sokker – han har sikkert bare lidt svært ved at vise det, da han ikke er vant til andet.

Copyright 2023 - Pilanto Aps