Velsmagende gaver til manden der elsker kaffe

Kaffebønner

Du kommer aldrig galt i byen med at forære en god kaffe eller relaterede kaffeprodukter til en kaffeglad mand. Så forkæl manden i dit liv med en aromatisk kærlighedserklæring, der går lige i hjertet. Han vil ovenikøbet sende dig glade tanker hver eneste morgen, når han nyder sin morgenkaffe.

Vi kender det alle sammen, når den står på gaveshopping. Det bliver særligt udfordrende når det kommer til mænd, der ikke synes at mangle noget. Allerhelst vil vi give en gave der både er meningsfuld, formidler vores ømme følelser, og sætter et smil på hans læber. Når det kommer til kaffeelskere, så er det faktisk ret nemt. Nye såvel som kreative måder at nyde kaffen på bliver altid hilst velkommen.

Masser af lækkerier til kaffenørden

Kaffeindustrien har efterhånden udviklet en masse lækre produkter som du kan vælge imellem. Lige fra gaver der skaber gode oplevelser og ’forsvinder igen’ til kaffeudstyr der skaber rammen om et hyggeligt morgenritual. Derfor har vi fundet en række gode gaveideer til kaffeentusiaster, som du kan lade dig inspirere af.

Her er de håndplukkede forslag, der falder inden for forskellige budgetter:

  • Er der for eksempel plads på køkkenbordet til at pryde det med en ny kaffe-gadget, har du flere bud at vælge mellem. Lige fra en klassisk, smuk og budgetvenlige stempelkande til en lækker og industriel kaffekværner.
  • Den mere traditionelle kaffenyder vil måske sætte pris på en den flotte kaffemaskine fra Wilfa Classic, som brygger den perfekte kop kaffe, med optimal varmetemperatur. En brygningsmetode der aldrig går af mode.
  • Er han derimod typen, der kan lide at eksperimentere, så er det oplagt at tage et kig på den populære kaffebrygningstrend, som hedder Aeropress. Helt enkelt kan du på et minut få en kop kaffe, der smager vidunderligt og som er nem at rengøre efter brug. Find inspiration her.
  • Hvis du føler dig rigtig vovet, så overvej lige den berømte kaffedelikatesse Kupi Luwak. Det er kaffen over alle kaffer. De særlige kaffebønner har været en tur igennem et desmerdyr, hvor de har gennemgået en lang fermenteringsproces. Den er årsag til den udsøgte smag, og at bønnerne giver verdens bedste kaffe.
  • Er han til hands-on oplevelser, så er et kaffebrygningskursus lige i skabet. Her kan han eksperimentere og lære, hvordan han brygger den bedste kop kaffe. Kurset gennemgår velkendte metoder så som den almindelig kaffetragt og stempelkande foruden de mere avancerede og alternative brygningsmetoder som Aeropress eller Chemex-metoden.

I sidste ende er det tanken, der tæller, som det hedder sig. Men han vil helt sikkert påskønne, at du tager udgangspunkt i hans smag og interesse for kaffe. Vi håber, at du hermed er godt rustet til at få inspiration til den næste fødselsdags- eller julegaveidé til manden, som har alt, og som er vild med kaffe.

Sjove og brugbare gadgets til manden der har alt

Ølglas og ølflaske

Det kan være rigtig svært at finde på en gave til manden, der har alt. Ofte bliver det de samme gaver man køber både til fødselsdag og til jul. Ifølge statistikker er nogle af de mest almindelige gaver til mænd underbukser, T-shirts og strømper. Det er en god ide at finde på nogle andre gaveideer, da det kan blive kedeligt i længden at give det samme.

Læs videre “Sjove og brugbare gadgets til manden der har alt”

Lad ham slippe for malerarbejdet, eller giv et bidrag til helt nye vinduer

Mand der fuger vindue

Skal du finde på en gave til manden, der har alt, som skal både overraske og tilfredsstille modtageren, så kan det være favorabelt at tænke i praktiske gaver frem for materielle gaver. Står din kæreste, ven, mand eller familiemedlem i en situation, hvor der snart kræves meget malerarbejde eller nye vinduer, er det et perfekt sted at tage fat.

Læs videre “Lad ham slippe for malerarbejdet, eller giv et bidrag til helt nye vinduer”

Vovede og frække gaver til ham der har alt

Mand iført håndjern liggende på senge

Skal manden, der har alt, have en gave ud over det sædvanlige? Med en vovet og fræk gave, vil du både overraske og imponere, for der findes ikke den mand, som ikke sætter pris på en gave, der kan pirre lidt ekstra. Om det er din partner eller din gode ven, så kan en fræk gave være lige præcis det, han ønsker sig – måske endda uden selv at vide det!

Læs videre “Vovede og frække gaver til ham der har alt”