Manden der har alt; hvilken gave skal man give?

Juletiden er over os, hvilket betyder at det også er tid til gavekøb. Men det er ikke altid lige nemt at købe den perfekte gave til alle. Du kender sikkert en mand der aldrig ønsker sig noget og påstår at han har alt.

Her får du 3 tips til den gode gave til manden der har alt.

1. Selvforkælelse; tøj og accessories er altid et hit

Tøj kan ikke undgå at blive slidt, og selvom man synes at det er de bløde pakker der fylder mest under juletræet, så er beklædning en ting der aldrig vil gå af mode.

Selvom moden er omskiftelig, så er det altid rart at få en neutral cardigan, t-shirt eller skjorte. Hvad enten du er til genbrug eller elsker at købe nyt, så vil den bløde pakke som regel falde på et tørt sted. Den enkeltes mands tøjstil kan dog variere, så hvis du køber nyt tøj bør du altid huske at få sat byttemærke på.

De senere år er også udsmykning til mænd blevet en trend. Mange modebevidste mænd går med smykker, og en personlig gave i form af at råt udseende armbånd, kan være netop det manden vil elske at få.

Et armbånd eller f.eks. et ur kan skabe en glæde hos den modebevidste mand, som måske er lidt større end glæden ved en simpel t-shirt. Et smykke sætter et unikt præg på ens personlige stil, og mange mænd ville derfor elske at kunne supplere deres outfit med et særligt smykke til både fest og hverdag.

2. Oplevelser og eventyr

Hvis den pågældende mand ikke har den store interesse i materielle goder, så kunne en oplevelse være en mere passende gave. Ved at give et gavekort til en oplevelse eller selv sammenstykke en begivenhed, kan man få en skræddersyet løsning, der passer lige netop til den mand, der skal modtage gaven.

Er han til gastronomi, ølsmagning eller et spaophold er ikke afgørende, han vil elske at modtage en oplevelse, der senere hen kan forvandle sig til et evigt minde han vil glædes ved i årevis.

Ved at give en oplevelse for 2, kan modtageren af gaven ovenikøbet dele eventyret med kæresten eller en ven. Det er altid sjovere at dele sjove og spændende oplevelser med andre, så tag det gerne med i betragtning ved dit kommende gavekøb.

3. Et åbent gavekort; kedeligt men sikkert

Er man helt på bar bund med sit gavevalg, og er man bange for at skuffe den pågældende mand, så kan det være en god idé at give et gavekort til en butik, så man undgår bytning, returnering og lignende.

Synes man at et armbånd kunne være den perfekte gave, men er man i tvivl om det skal være det i sort læder eller med brune trækugler, så kan man give et gavekort til en specifik forretning, hvor udvalget er en smule indskærpet.

Selvom gavekortet kan virke som den kedelige løsning, så kan man gøre det mere personligt ved at vælge en specifik butik, og derved vise at man trods alt har tænkt over hvad manden der har alt ikke har.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *