Giv ham vingaver til fødselsdag og jul

Rødvin i glas
Giv ham vingaver til fødselsdag og jul
Henrik Andersen
-
01-11-2021
-

At give gaver til jul og fødselsdage er en hyggelig tradition, som viser, at man sætter pris på og kender modtageren. Desværre bliver det kun sværere og sværere at finde den rette gave, som vi bliver ældre.

De fleste voksne mennesker køber trods alt bare det, de har brug for, mens alt andet er for dyrt til en gave. Det gør sig ikke mindst gældende for ældre og midaldrende mænd, der måske i forvejen har haft svært ved at fylde andet end sokker og underbukser på ønskesedlen.

Derfor er vin en god gave

Deraf kommer klicheen om gaven til manden, der har alting. Sådan en gave er heldigvis nemmere at finde, end man umiddelbart skulle tro. Det handler nemlig om at finde noget, som han aldrig kunne finde på at give sig selv. Det kunne for eksempel være at gøre hans hverdag lidt mere luksuriøs med et par gode flasker vin. Vin er nemlig den oplagte gave til manden, der har alt. Se mere her, hvis du gerne vil købe den helt rigtige flaske.

Først og fremmest kan stort set alle lide vin. Derfor skyder du aldrig helt forkert ved at give en flaske vin. Den skal i hvert fald nok blive drukket, hvilket allerede gør den meget bedre end et væld af andre mulige gaver. Derudover opfylder den i høj grad også kriteriet om at være noget, som han næppe selv havde købt.

Det er de færreste, der går ud og bruger særligt mange penge på en flaske vin. Hvis man imidlertid ved, at man har en god flaske i kælderen, er der langt større chance for, at man trækker den frem og får en ekstra god fredag.

Vis at du kender ham

Sidst men ikke mindst er vin også en oplagt måde at vise, at du kender modtageren. Hvis han har en yndlings-vin eller vintype, er det selvfølgelig et oplagt valg. Hvis I har et fælles minde fra en hyggelig rejse, kan du dog også med fordel vælge en lækker vin fra området.

Er du lidt mere dristig, kan du også forsøge bevidst at udsøge en vin, du ved, han vil kunne lide. Måske ved du, at han elsker en brombær, eller at han altid fylder stærk lakrids i sit bland-selv-slik.

Det kan være en stærk indikation på typen af vin, han foretrækker. Heldigvis er det, med internettet blevet nemmere end nogensinde at finde den rette vin til den slags gave. Online er en vin fra den rigtige region eller med den rette smagsprofil aldrig mere end en søgning væk.

Copyright 2022 - Pilanto Aps