Giv ham nye sokker, underbukser eller T-shirts af bambus

Hvad giver du til manden, der har alt? Hvis han mangler noget, så køber han det selv. Det er ikke til at tvinge nogen ønsker ud af ham. Hvis du spørger, hvad han ønsker sig, er det altid ”ikke noget” eller ”sokker, underbukser og undertrøjer”. Opfyld hans ønske! Køb sokker, underbukser og T-shirts i bambus til ham. Det er noget, han altid kan bruge.

Køb sokker, underbukser og T-shirts i bambus til manden, du holder af. Det kan være til din far, din kæreste, din ven eller din bror. Måske er basic-tøj i bambus gaver, han ikke vidste, han havde brug for. Men det er tøj, som han helt sikkert bliver glad for i lang tid fremover.

Bambustøj har en lang række fordele i forhold til bomuld uden nødvendigvis at være dyrere. Bambusfibre er superbløde, så bambus er ideelt til sokker, underbukser og T-shirts.

Det sidder godt og kommer ikke til at lugte af sved. Bambus er antibakterielt, temperaturregulerende og tørrer hurtigere end bomuld. Bambus-tøj er ideelt til træning. Så er det ikke nødvendigt for ham at gå ud og købe specifikt undertøj til træning.

Basic-tøj i bambus

Her får du en oversigt overforskelligt tøj i bambus:

  • T-shirts: Her finder du et stort udvalg af kvalitets T-shirts. T-shirts i bambus fungerer både som en undertrøje til kolde dage og basic T-shirt på de varme. Det er også muligt at bruge dem til træning, da den sidder godt og hurtigt kommer af med fugten. Så behøver han behøver købe en trænings T-shirts i kunststof for at få en god T-shirt til træning.
  • Sokker: Giv ham sokker i bambus. Fødderne får nemmere ved at ånde. Det er mindre sure tæer og mere velbehag til hans fødder.
  • Underbukser: Køb underbukser til ham i bambus. De snærer ikke og er behagelige at have på hele dagen. Han vil undgå slidsår selv på en varm sommerdag.

Hvorfor købe tøj I bambus?

Der er mange gode grunde til at købe tøj i bambus, som nævnt herover. Du køber superlækkert kvalitetstøj, som ikke koster det hvide ud ad af øjnene.

Bambus er desuden også et miljørigtigt og bæredygtigt valg. Bambus vokser rigtigt hurtigt, genplanter sig selv og vokser bedst uden brug af pesticider.

Bambus absorberer dermed mere CO2, end der udledes under produktion og transport af bambusprodukter. Samtidig er der meget lidt spild i produktionen.

Bambus er også godt for indendørsmiljøet, da der skabes mindre fugt ved tørring indendørs. Det meste vand i bambustøj kommer nemlig ud ved centrifugering.

Find flere gaveideer til manden der har alt lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *