Giv ham DJ-udstyr eller et sprogkursus i gave

Du kender ham godt, ikke? Manden, der har alt – eller i hvert fald mener han har alt – og derfor ikke ønsker sig noget. Men det fritager jo ikke dig fra at give ham gaver til jul, til fars dag eller til hans fødselsdag, vel? Så hvad dælen giver du en mand, der ikke ønsker sig noget? Det giver vi dig svaret på herunder.

Altså godt nok findes der jo ingen i hele verden, der har alt. Men derfor kan han jo godt mene, at han har alt, hvad han har brug for. Så her gælder det virkelig om at tænke ud af boksen. Du skal finde på noget, han ikke havde tænkt på, han ville kunne have glæde af.

Giv ham DJ-udstyr i gave

Om han er ung eller gammel – de fleste mænd elsker gear. Altså som en musisk udstyr. Når der er dyb bas i højtalerne, lys, der kan svinge i alle retninger, mixe, pulte og controllere, der kan indstilles, justeres og pilles ved, så kommer den indre drengerøv frem – det store legebarn er på banen … Father DJ er gået på scenen!!!

Du kan finde alt, hvad han overhovedet har brug for af DJ-udstyr på DJhuset.dk. Det kan købes eller leases. På siden kan han også finde ud af, hvordan udstyret bruges.

Det gode ved denne gave – i hvert fald for dig – er, at der kan altid købes mere, bedre, nyere, større gear, så her er mulighed for mange gaver i årene fremover.

Giv ham et sprogkursus

Er manden, der har alt, glad for at rejse til fremmede lande?  Giv ham et sprogkursus. Så kan han lære at tale det sprog, som de taler i det land, han ønsker at besøge næste gang. Eller som du måske giver en rejse til næste gang, du skal finde på en gave.

Hos IBLsprog.dk kan du købe kurser på alle mulige sprog på flere forskellige niveauer. Han behøver jo ikke at lære spansk på højt niveau, hvis han blot skal kunne tale sproget, for at bestille paella til to.

At lære nye sprog er også spændende for mange. Tænk dig at kunne f.eks. syv forskellige sprog flydende – mere eller mindre. Så kan han også læse instruktionen til plæneklipperen, selvom den står på fransk eller russisk.

Er han ikke allerede en ørn til engelsk, kunne det være et rigtig godt sted at starte. Engelsk kan bruges i rigtig mange lande og er også tit det sprog, vejledninger til forskellige apparater – f.eks. mixerpulten fra før – står på.

Hvis manden, der har alt, elsker sprog, er der virkelig også potentiale til adskillige gaver inden for sprog. Det er jo stort set uudtømmeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *