Giv en foldemadras til ham, der ofte er på farten

En foldemadras er genial til ham, der ofte sover forskellige steder. Den kan nemlig nemt transporteres. Samtidig er den mere komfortabel at sove på end en sofa. Læs med herunder, og find ud af, hvad du bør kigge efter, når du vælger foldemadras.

En foldemadras er, som navnet antyder, en madras der kan foldes sammen. Som regel består den af tre dele, så folderne er ved knæ og øvre ryg, hvor der er mindst vægt på, når du ligger ned.

Den kan bruges til overnattende gæster, men er også nem at medbringe selv, når du skal sove ude. Når den er foldet sammen kan den bruges som en lille sofa eller stol.

En foldemadras er en perfekt gaveidé til ham, der ofte er på farten. Det er guld værd at have sin egen madras med. Det er mere hygiejnisk, og  han slipper for at sove på en sofa. Sofaer har ofte skrånenede sæder, hvilket bestemt ikke er optimalt for ryggen til en hel nats søvn.

Hvad koster en foldemadras?

Som med alt andet hænger pris og kvalitet sammen. Foldemadrasser fås helt ned til et par hundrede kroner og så op til 2.000-3.000 kroner.

Det er dog ikke sikkert, at den dyreste madras er den bedste til det behov, den skal dække. Det hele kommer an på, hvor tit den skal bruges, og hvad den konkret skal bruges til.

Hvis det har stor betydning at foldemadrassen er tyk og lækker og måske også ser pæn og dekorativ ud, når den er foldet sammen, så er de dyre udgaver som regel det bedste valg.

Hvis den derimod skal bruges til at sove på, når han er på farten eller har overnattende gæster, så er det ofte fint med en billigere madras. Jo tyndere madrassen er, jo nemmere er den at få plads til i bilen.

Hvor stor er en foldemadras?

Størrelsen på madrassen er også afgørende i forhold til, hvor nem den er at have med rundt. Som regel er en foldemadras 70 cm. i bredden, og en almindelig seng er 90 cm. Hvis der skal sove to mennesker på foldemadrassen, kan du vælge to enkelte eller en dobbeltmadras.

Det kan du også bruge en foldemadras til

Når foldemadrassen ikke er i brug som soveunderlag, så er den perfekt til tumleleg på børneværelset, og den er nem at pakke væk, når der skal gøres rent. Børnene kan også bruge madrassen til afslapning og læsning.

Find flere gode gaver til ham der aldrig ønsker sig noget eller som har alt lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *