Er den nye PS5 det værd?

Gamere, hvad end de dyrker computerspillene som en livsstil eller bare nyder at slappe af med en omgang FIFA, tager deres spil seriøst.

Ligeledes tager de også deres spillemaskiner enormt seriøst. Det betyder blandt andet, at alle nye bud på en spillemaskine bliver gransket ned til mindste detalje, før den bliver godtaget.

Er spillene gode nok, er det en stor nok forbedring fra forgængeren, og hvordan ser selve maskinen i grunden ud?

Det er alt sammen spørgsmål, der bliver stillet til nye spillemaskiner såsom PS5, når de kommer ud på markedet. Og det er spørgsmål der er værd at undersøge inden du giver en PS5 som gave, selvom en PlayStation uden tvivl er en god gave at modtage for personer der elsker gaming. Læs med her og blive klogere.

Om PS5

Hvis man skal gå ud fra videresalg på internetsider såvel som de utallige memes, den nye PS5 allerede har affødt, lader det dog til, at den er sluppet gennem nøglehullet. Det er på trods af den hidtil uhørt høje pris.

Bare fordi internettets dedikerede gamere synes, at den er det værd, behøver du dog ikke at mene det. Som med så meget andet, handler det nemlig om prioriteter. Hvad værdsætter man egentlig ved en ny spillemaskine? I det henseende er den nye PS5 nemlig slet ikke alle pengene værd for nye spillere.

Den vigtigste pointe, hvad den slags angår, er naturligvis de nye spil. Du kan spille de gamle PS4 spil på en PS5, men uden lækre nye spil, er der ikke meget at komme efter.

Her lever den nye PS5 desværre ikke helt op til sin hype, da Sony kun har fået lavet ganske få spil specielt til PS5, hvoraf de fleste er ret obskure.

Er man kun motiveret at nye spil, kan man altså godt vente på at PS5 falder en smule i pris. Er der omvendt et spil iblandt, man vældig gerne vil spille, kan det selvfølgelig være det hele værd.

Den nye PS5 kan nemlig prale af smuk grafik og ikke mindst hurtige loade tider. Når der engang kommer masser af spil til PS5, er der ingen tvivl om, at de vil blive lækre at spille.

Køb en PlayStation 5 på afbetaling

Som sagt er PS5 desværre ikke nogen billig sag. Hvis du alligevel føler dig fristet af et af de nye spil eller den smukke grafik, er der heldigvis hjælp at hente.

Takket være det altid lynhurtige internet, er der nemlig allerede mulighed for at købe PS5 på afbetaling.

Det at købe PlayStation 5 på afbetaling betyder sådan set bare, at man, mod et lille gebyr, kan få prisen spredt ud over en række måneder.

Synes man altså stadig, at den er det værd, er det langt det nemmeste at købe PS5 på afbetaling, hvis man ellers lever på et lidt stramt budget.

Grundet muligheden for at købe PS5 på afbetaling, har alle, rig som fattig, altså mulighed for at nyde de nye spil og den hurtige loade-tid på den nye PS5 allerede i dag, hvis de synes den er det værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *