Bestil en stripper til festen for en uforglemmelig aften

Hvis du vil skabe en fest, som sent bliver glemt, kan det være en god idé at hyre en stripper. Kender du manden, der har alt, vil det samtidig være den ultimative gave – dog udelukkende, hvis der er stemning for det.

Kender du en person, der har alt, hvad han skal bruge? Så kan det være svært at finde en gave til vedkommende, og derfor er du nødt til at lægge hovedet i blød. Du kan med fordel finde på noget, der er lidt udover det sædvanlige.

En stripper til manden, der har alt

En stripper kan med garanti sætte skub i festlighederne. Der findes et stort udvalg af strippere, og det behøver ikke at være hardcore strip. Du kan sagtens nøjes med at bestille et blidt og stuerent stripshow, hvis du vurderer, at hovedpersonen vil blive forlegen ved andet.

Vil du drille ham lidt, kan du dog sagtens bestille et lidt mere eksklusivt stripshow, men det handler om at kende til både hovedpersonen og stripperens grænser. Hvis han bliver forlegen, kan det fungere som en lærestreg, så han helt sikkert husker at ønske sig noget næste gang.

Stripperen skal have gode forhold

Det er vigtigt, at stripperen har gode forhold, når vedkommende ankommer. Det betyder blandt andet, at du skal have et sted til rådighed, hvor han eller hun har mulighed for at klæde om. Samtidig er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i stripperens grænser.

Du skal derfor forventningsafstemme med stripperen, når han eller hun kommer til festen. Nogle strippere har ikke noget imod, at man rører, mens andre udelukkende ønsker at lave et stripshow – og derfor er berøring over grænsen.

Husk musikken til stripshowet

I de fleste tilfælde er det stripperen selv, der sørger for musikken, men det er ikke altid. Du bør derfor sørge for, at du har et anlæg til rådighed, som stripperen kan spille musik fra, når han eller hun udfører stripshowet.

Hvis du ikke kan stille et anlæg til rådighed, bør du i stedet overveje at forhøre dig hos stripperen først. I mange tilfælde vil han eller hun selv kunne medbringe et anlæg, men det kræver som regel, at det bliver aftalt på forhånd.

Dukker stripperen op uden at kunne afspille musik, vil du i de fleste tilfælde ikke få noget stripshow. Musikken er en væsentlig del af ethvert stripshow, og derfor bør du sørge for at sikre dig, at der er en ordentlig musikkilde til rådighed, medmindre stripperen selv medbringer anlæg.