8 konkrete forslag til gaven til ham

Står du og skal finde en gave til en mand. Uanset alder kan det være svært at hive et par ønsker ud af manden, men fortvivl ikke. Det er faktisk relativt nemt at finde en gave til manden. Også til ham der har alt.

Mange mænd bliver glade for noget praktisk, som de kan bruge. Til hverdag eller til fest.

Herunder kommer der et par forslag på gaver til mænd.

Gavekort til et byggefirma

Hvis manden er glad for gør det selv projekter eller blot engang i mellem gør brug af en skruemaskine vil et gavekort til et byggefirma være en god gave. Med mindre du helt præcis ved, hvilken slags maskiner manden har eller ønsker sig, vil det være bedst med et gavekort.

En oplevelsesgave

Her er der stort set frit slag, alt efter hvad manden er glad for. Det kan være en Conjak eller ølsmagning sammen med en god ven. En ballontur eller måske en middag for 2. Her er det kun pengepungen og interessen, der sætter begrænsningen.

Et ur

Kan modtageren godt lide at være velklædt, kan et ur være en god gave til manden. De kan fås i alle prisklasser og kan være med til at pifte selv det kedeligste tøj op.

Tøj og sko

En oplagt gaveide er nyt tøj eller sko. De færreste mænd er ikke gode til at købe nyt tøj og sko til sig selv, så her er der en oplagt mulighed for at pifte mandens garderobe op med noget nyt. Det er også noget, enhver teenager vil synes er et hit.

Mad og drikke

Alt afhængig af relation til manden, og hvilken anledning der skal gives en gave er en kurv med delikatesser og et par flasker vin eller øl sjældent noget, man går fejl med. Især ikke nu, hvor der er så stort et udbud af især på specielølmarkedet.

En gammeldags barbering

De fleste mænd elsker at blive barberet. Altså ikke den daglige, der sker mere eller mindre hver morgen og helst skal overstås i en fart, men den slags hvor man tager ind til en professionel og får en god gammeldags barbering.

Med barberskum, et rigtigt barberblad og en aftershave man kan dufte på flere meters afstand. En gave der evt. kan suppleres med et eksklusivt barbersæt.

En bog

Alt afhængig af, hvad manden interesserer sig for, er en bog også altid et sikkert hit. Det kan være alt fra den seneste krimi til en bog om aktier. Fordelen ved en bog er også, at det er muligt at finde en bog i stort set alle prisklasser.

Spil

Hvis manden elsker at spille, kan det nyeste spil også være en god ide. I dag er udbuddet af spil enormt, og ud over at kunne spille brætspil er der mange andre muligheder.

Der er online spil, og det er også muligt at invitere venner eller kollegaer til game rooms rundt omkring i landet, og der løse nøje udtænkte mysterier i aflukkede rum.

Find flere gaver til manden der har alt lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *