7 gode gavekort du kan give til enhver mand

Står du og skal købe en mande gave, er der her en masse hjælp af hente. De fleste mænd har svært ved at komme med ønsker, hvis man spørger dem direkte. Hvilke er interessant, for det er ret nemt at finde en gave, også til ham, der eftersignende har alt.

De fleste mænd er glade for noget praktisk og håndgribeligt. Noget de kan bruge, uanset om det er til hverdag eller til fest.

Mangler du et par ideer til, hvad du kan give manden, kommer her et par forslag. De kan bruges uanset alder.

Gavekort til nyt værktøj

De findes, de mænd der ikke er interesseret i værktøj, men de er få, og hvis gavemodtageren er en af dem, vil du med sikkerhed vide det. Er han som mænd er flest, vil et gavekort til nyt værktøj altid være et hit. Det er dog en god ide at lade det være et gavekort, da de fleste mænd har et værktøjsmærke, og det er det og kun det, der er det absolut bedste.

En oplevelsesgave

Her er der et utal af muligheder. Her er det et langt stykke af vejen noget, der skal vælges ud fra, hvad manden interesserer sig for. Er han glad for øl eller vin kunne et gavekort til vin eller ølsmagning være en fantastisk gave. Det kan også være at komme ud og lære at lave mad eller en ballontur. Det er kun fantasien og mandens interesser, der her sætter begrænsningerne.

Et ur

Efter at mobiltelefoner er blevet hver mands eje, er de fleste holdt op med at gå med ur. Men et ur fuldender ens tøj og giver det et sidste pift. I dag er det muligt at få urer inden for en hver prisklasse.

Tøj og sko

De fleste mænd hader at købe tøj og sko, så bløde gaver er ofte et hit. Især til det yngre publikum. Det er en oplagt mulighed for at pifte manden eller teenagerens garderoben op. 

En delikatesse kurv

Alt afhængig af relation og alder på manden kan en delikatesse kurv være en god ide. Især efter at det er blevet muligt at købe specialøl, der passer til de fleste delikatesser. Er manden ikke til øl, er der også mange gode vine at få.

En god gammeldags barbering hos en barber

Med mindre at din mand har skæg og ikke barber sig kan et gavekort til en barber være en oplagt gaveide. De fleste mænd elsker at lægge sig i stolen og lade en professionel overtage den daglige barbering. Med alt hvad det betyder med barberskum, barberblad og en aftershave, der ofte kan duftes på mange meters afstand. Det er en gave, der evt. kan suppleres med et eksklusivt barbersæt, der kan bruges til dagligt.

En bog

Med mindre at manden aldrig siden skoletiden aldrig har åbnet en bog, er det en oplagt gaveide. Det kan være alt fra den nyeste krimi til en mere hobbyinspireret bog, som f.eks. racerbiler eller alt hvad du har brug for at vide om aktiehandel.

Find flere forslag til gaven til ham der har alt her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *