5 idéer til gode gaver til handymanden

Hvad skal du give manden, der har alt? Det kan være svært at vælge den helt rigtige gave, og du kan bruge lang tid på at lede. Herunder kan du finde 5 konkrete bud på gode gaver til handymanden. Kig listen igennem, og find inspiration til gavekøbet!

Gør-det-selv-manden kan som regel selv bygge sine møbler eller sætte et legehus op til børnene i haven.

Det kan derfor være svært at komme på en god gave til ham. Der er dog mange gode idéer til handymanden, som du kan give i gave.

Du kan f.eks. overveje at give ham noget, der kan hjælpe ham i hans fremtidige projekter. Eller du kan give ham noget, der vil gøre arbejdet lettere. Få inspiration til gaven i listen herunder!

1. Nyt værktøj til værktøjskassen

De fleste handymænd er vilde med nyt ”legetøj”. En god gaveidé er derfor noget nyt og lækkert værktøj til værkstedet. Der kommer nemlig hele tiden nyt værktøj på markedet, der kan gøre gør-det-selv-projekterne meget nemmere.

Har du ikke selv styr på det nyeste værktøj, kan du gå ind i din nærmeste isenkræmmer og spørge om råd. Så er du helt sikker på at komme hjem med noget, der kan bruges.

2. Termokande til at holde kaffen varm

Når der arbejdes på den nye terrasse eller males vægge udenfor, er det rart med en god kop kaffe i pausen. Specielt i vintermåneder kan varm kaffe være det, der holder handymanden kørende.

Overvej derfor at give ham en termokop eller -kande i høj kvalitet. Det er en gave, der uden tvivl vil blive brugt hver dag i værkstedet!

3. Flot arbejdstøj, der holder

Hvis arbejdet foregår i T-shirt eller jeans, kommer der hurtigt huller eller slidmærker. En god gave er derfor arbejdstøj, der kan holde til at blive brugt. Så er det slut med, at han render rundt med huller på knæene eller slidte T-shirts.

Godt arbejdstøj kan desuden beskytte huden imod træspåner eller gnister, når der arbejdes. Det mindsker derforuden risikoen for hudafskrabninger og splinter.

4. Udstyr til at højne sikkerheden

Sikkerhed er enormt vigtigt, når du arbejder med værktøj – specielt hvis det er elektronisk værktøj. En brugbar gave kan derfor være sikkerhedsudstyr til værkstedet.

Det kunne f.eks. være sikkerhedsbriller, en hjelm eller gode handsker. Så er du sikker på, at gør-det-selv-projektet bliver færdigt uden skader eller besøg hos lægen.

5. Musik til værkstedet

Arbejdet går altid meget hurtigere, hvis du lytter til god musik. Overvej derfor at give gør-det-selv-manden en radio eller nogle højtalere til værkstedet. Overvej også at vælge trådløs elektronik, så musikken også kan komme med ud, når der arbejdes i haven!

Så kan han færdiggøre sine projekter, mens han hører alle sine yndlingssange eller en god podcast.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *