4 alternative gaver, manden i dit liv ikke vidste, han ønskede sig

Hvis du har en mand i dit liv, som hvert år udelukkende ønsker sig sokker og andre kedelige gaver, kan du med fordel drage inspiration af listen herunder. Overrask ham ved at købe en gave, som han ikke vidste, han ønskede sig.

Mænd har ofte svært ved at udarbejde en simpel ønskeseddel, hvor du har mulighed for at vælge og vrage mellem de gaver, han ønsker sig. Det sætter pres på din kreativitet, for hvad giver man en mand, der ikke ønsker sig noget?

Herunder får du en liste over 4 alternative gaver, som enhver mand kan bruge, men sjældent tænker over, han har behov for. Du kan vælge at købe en af tingene på listen, eller du kan lade dig inspirere af den – det er op til dig.

#1: En tyngdedyne

Hvis manden i dit liv ikke får en ordentlig nattesøvn, kan det være, fordi han ikke ligger roligt om natten. Her kan en tyngdedyne være praktisk, da den lægger pres på ham, imens han sover, hvorfor han ikke er i stand til at bevæge sig.

Det er bevist, at en tyngdedyne får en til at slappe mere af, når man skal sove. Du kan se et stort udvalg af tyngdedyner her, hvis du mangler inspiration eller blot ønsker at læse mere om, hvorfor de er så behagelige, som de er.

#2: En rejse

Det kan hurtigt gå hen at blive for komfortabelt at være derhjemme, hvorfor man sjældent udfordrer det. Det gør sig særligt gældende, hvis I har børn, og det hele efterhånden handler om madpakker, vasketøj og alt derimellem.

En rejse, hvor I kan få tingene på afstand, kan i mange tilfælde være løsningen på at bryde med den kedelige og konforme hverdag, der efterhånden definerer jeres tilværelse. Det behøver ikke at være mere end en weekend, men du kan være sikker på, at en rejse vil bringe glæde, uanset om destinationen er Randers eller Rio.

#3: En ny cykel

Når man bliver lidt for komfortabel, vælger man ofte de nemme udveje. Tager din mand altid bilen på arbejde, selvom det er næsten lige så hurtigt at cykle? Og mangler han måske en smule motion i det daglige, hvilket kan ses på det overflødige fedt, der sætter sig alle de forkerte steder?

Så kan du forsøge dig med at give ham en ny cykel, så han nemt kan komme til og fra arbejde, samtidig med at han får rørt sig. Hvem ved, måske bliver det til en ny hobby?

Find flere ideer til gaven til ham der har alt lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *